In atelierul nostru complet se efectueaza operatiuni de intretinere, revizie si reparare utilaje pentru constructii. Indiferent daca aveti un mai compactor, o placa compactoare sau un buldoexcavator, tehnicienii nostri va ofera servicii de calitate la preturi avantajoase. Cand aveti nevoie de un service rapid, va puteti baza pe experienta profesionistilor nostri, care au fost instruiti direct de catre producatori. Atat in atelierul nostru cat si la locatia utilajului, avem capabilitatea de a rezolva prompt orice solicitare. Atelierele noastre mobile ajung in cel mai scurt timp la locatia unde se afla utilajul dumneavoastra. Atunci cand este nevoie de o reparatie capitala, putem face totul de la o simpla inlocuire de piese si pana la o reconditionare completa. Este calea cea mai inteligenta de a extinde viata utilajelor – indiferent daca doriti sa le pastrati, sa le vindeti sau sa le inchiriati.

Efectuarea intretinerii cu regularitate a utilajelor este foarte importanta pentru a asigura operarea de incredere si o durata de viata indelungata. Prin respectarea intervalelor de service recomandate si efectuarea cu regularitate a intretinerii preventive, minimizati riscul unor costuri de productie mari datorate performantei scazute a echipamentelor si a defectarii acestora.

Intretinere si service

Reviziile periodice si intretinerea preventive sunt bazele unei functionari indelungate si in conditii optime a utilajelor dumneavoastra. Efectuarea unei revizii periodice reduce probabilitatea unor defectiuni accidentale si neprevazute. In acelasi timp va asigura pastrarea unei valori ridicate a echipamentului in cazul in care ve-ti dori sa il revindeti

Experti la lucru

Activitatea de revizie si reparare este efectuata de catre tehnicieni experimentati, instruiti intensive de catre producatorii utilajelor respective. Aveti nevoie de ajutor aditional? Puteti sa ne contactati telefonic sau prin formularul de pe site.

Revizii conforme

Revizii conforme cu instructiunile producatorilor. Efectuam activitatea de revizie si intretinere numai conform specificatiilor producatorilor. Daca constatam anumite posibile defecte va vom comunica acest lucru si va vom sugera actiunile necesare in vederea remedierii.

Contracte personalizate

Va sprijinim in intretinerea utilajelor dumneavoastra – indiferent de faptul ca utilajele sunt din gama actuala sau utilaje preluate de actualii producatori. Si facem acest lucru in cel mai convenabil mod pentru dumneavoastra: reparatii ocazionale sau in mod curent prin contracte de intretinere si service. La cerere putem incheia contracte pentru intretinerea intregii dumneavoastra flote de utilaje

Noi ne concentram pe service astfel incat dumneavoastra va puteti concentra pe afacere. Si rezultatul maximizeaza productivitatea echipamentelor dumneavoastra.

Plan de inspectie

Plan de inspectie

Planul de inspectie este complementar programului de revizii si intretinere. Primiti vizite de inspectie regulate, care au ca rezultat rapoarte de diagnoza complete impreuna cu recomandari.

Plan de service

Plan de service

Planul de service ofera reparatii si revizii la timp, de catre tehnicienii nostri instruiti de catre producatori, combinat cu calitatea deosebita a pieselor originale.

Imbunatatiri

Reconditionari

Programul de reconditionari ofera organelor vitale ale masinii dumneavoastra o a doua viata prin restabilirea standardelor de calitate inalte ale unui echipament nou.

Upgrade

Imbunatatiri

Programul de imbunatatiri va ofera solutii tehnice avansate care vor extinde oportunitatile de afaceri. Intotdeauna avem in vedere securitatea, mediul, performanta si costul.

Aveti intrebari, doriti detalii. Nu ezitati sa ne contactati!

Utilaje mare mecanizare

Echipamente mica mecanizare

Go to top