Piese de schimb originale pentru o viata indelungata.

Piesele de schimb originale ajuta la reducerea problemelor de intretinere si asigura o fiabilitate functionala si o durata de viata ridicata a produselor. Acestea sunt conforme recomandarilor producatorilor precum si necesitatilor clientilor nostri. Multumita logisticii noastre foarte bine puse la punct, toate piesele de schimb originale sunt disponibile rapid in intreaga tara.

Pentru intreaga durata de functionare a utilajului.

Furnizam piese de schimb originale pentru intreaga durata de functionare a utilajului astfel incat utilajele dumneavoastra sa isi poata mentine intreaga eficienta. Daca anumite repere nu mai pot fi furnizate (de exemplu datorita modificarilor tehnice aparute in timp), va vom oferi o alternativa tehnica adecvata.

Piesele originale de calitate, tehnicienii nostri bine pregatiti, managementul stocurilor si procesele si facilitatile eficiente au ca rezultat un cost scazut de proprietate pe intregul ciclu de viata al utilajului dumneavoastra. Ne concentram pe service astfel incat sa va puteti concentra pe afacerea dumneavoastra. Iar rezultatul conduce la maximizarea productivitatii dumneavoastra.

Piese schimb
Piese schimb
Piese schimb
Piese schimb
Piese schimb
Piese schimb
Indiferent de utilajul Terex® pe care il detineti, de la puternicele si compactele mini excavatoare, buldoexcavatoare si pana la masivele incarcatoare frontale pe roti, noi avem piesele de schimb care sa asigure performanata si eficienta masinii dumneavoastra. Contactati reprezentanta locala cea mai apropiata pentru mai multe informatii si pentru a comanda piesele necesare.
In termeni simpli acestea sunt piese specificate, testate si aprobate de producator pentru a oferi cea mai buna performanta masinii dumneavoastra.

  • Disponibilitate – Detinem in stoc o gama foarte mare de piese, oricand gata de livrare.
  • Livrare – Detinem ultima tehnologie de logistica, astfel incat pana la 95% din piese sunt livrate in 24 de ore.
  • Calitate – Acestea sunt piesele originale utilizate la fabricarea masinii dvs. Calitatea lor superioara este proiectata pentru ca echipamentul dvs. sa isi mentina standardele inalte.
  • Valoare – Investiti in ce e mai bun pentru masina dvs. cu preturile noastre competitive.
  • Incredere – Luna dupa luna, an dupa an, numai piesele originale aprobate de producator mentin extraordinara productivitate si fiabilitate a echipamentului dvs.

Aveti intrebari, doriti detalii. Nu ezitati sa ne contactati!

Utilaje mare mecanizare

Echipamente mica mecanizare

Go to top