Ret Utilaje SRL ofera service in garantie si post garantie la un inalt profesionalism. Tehnicienii nostri sunt instruiti in permanenta de catre producatorii de utilaje, pentru a va oferi cele mai bune solutii in rezolvarea problemelor dumneavoastra. Atat in atelierul nostru cat si la locatia utilajului, avem capabilitatea de a rezolva prompt orice solicitare. Atelierele noastre mobile ajung in cel mai scurt timp la locatia unde se afla utilajul dumneavoastra.

Atunci cand este nevoie de o reparatie capitala, putem face totul de la o simpla inlocuire de piese si pana la o reconditionare completa. Este calea cea mai inteligenta de a extinde viata utilajelor – indiferent daca doriti sa le pastrati, sa le vindeti sau sa le inchiriati.

Furnizam numai piese de schimb originale pentru intreaga durata de functionare a utilajului astfel incat utilajele dumneavoastra sa isi poata mentine intreaga eficienta. Daca anumite repere nu mai pot fi furnizate (de exemplu datorita modificarilor tehnice aparute in timp), va vom oferi o alternativa tehnica adecvata.

Utilaje mare mecanizare

Echipamente mica mecanizare

Go to top